sâmbătă, 28 iulie 2012

Ordinary Magic!

I'm baack :D Tocmai ce am venit din tabara.
Doamne, cate lucruri am realizat. Cati oameni nesimtiti sunt pe lumea asta...cred ca fiecare a avut una...sau doua experiente dinastea. Dar nu ma pot imagina pe mine ca mama, sa-mi las copilul de 12 ani sa injure de mama si sa bata fetele :| Acum asta e.
Oricum, inafara de colegele mele de camera...ii dau taberei asteia nota 0,5 pentru ca am avut un rahat de activitati :)) Si invatatoarele ( sunt la gimnaziu, ele au organizat tabara ) au fost...in fine, nu vreau sa jignesc si nici sa va plictisesc pe voi. Daar, pe langa asta, am avut niste excursii superbe si am realizat cat de mare si frumoasa e Romania <3
Ok, ok, haideti sa va prezint cevaa !

Am aflat de cartea asta de pe blogul lui Clau si este superba <3 
M-am gandit sa o prezint si eu :) Traducerea este facuta de Clau, nu de mine :))

In lumea lui Abby,magia nu este ceva special;este o parte din viata de zi cu zi.Atunci cand Abby afla ca nu are puteri magice este numita -ORD- (ordinary),un om obisnuit,o ghinionista,si probabil un pericol pentru societate.
Viitorul pentru astfel de copii ca Abby nu este prea "roz".Multi dintre ei sunt alungati de acasa de catre familiile lor,in timp ce altii sunt vanduti vanatorilor de comori ( copiii obisnuiti-sunt imuni la vraji si vrajitorii).Din fericire pentru Abby,lucrurile nu stau asa,ea este trimisa de parintii sai la o scoala care ii invata pe cei obisnuiti (care nu detin puteri) cum sa se descurce in aceasta lume a magiei.Dar acolo da peste vanatorii de comori care rapesc copiii si peste niste spiridusi carnivori care pandesc la orice colt de strada.

Acum problema cea mai mare a lui Abby nu este cea de a invata cum sa devina un copil obisnuit - se pune problema daca va reusi sa supravietuiasca acestui prim an scolar :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza