joi, 26 iulie 2012

Interviu cu Jennifer Armentrout , autoarea Obsidian


1.Buna Jennifer ! Ne poti spune ceva despre tine si despre cartea ta “ Obsidian “ ?

Descrierea cartii este cea mai buna explicatie pe care v-o pot oferi , deci :

A lua totul de la inceput este ingrozitor .
Cand ne-am mutat in Virginia de Vest cu un an inainte de ultimul an de liceu . M-am resemnat in a ma obisnuit cu accentul gros , la conexiunea proasta de internet . Treburile pareau sa mearga mai bine .
A fost pana cand a deschis gura .
Daemon este enervant , arogant ,  vrednic de o lovitura a cutitului . Nu ne intelegem . Deloc . Dar cand am fost atacata de un strain , Daemon doar printr-o fluturare a mainii ingheata timpul , pe bune . Deci , ceva … neasteptat are loc .
Extraterestrul atragator care locuieste alaturi , m-a marcat .
M-ati auzit bine . Extraterestru . Se pare ca Daemon si sora lui au o intrega galaxie de dusmani care vor sa ii fure abilitatile , iar atingerea lui Daemon m-a facut sa luminez ca luminile din Vegas . Singura cale prin care pot supravietui este sa fiu lipita de Daemon pana cand va pali stralucirea mea extraterestra .
Daca nu il omor eu prima . Asta e . 


 2. Cand ai decis ca doresti sa devii scriitoare ?

O sa va sune a cliseu , dar intotdeauna mi-am dorit sa devin o scriitoare . A fost unul dintre marile mele vise de cand am fost copil . Am scris primul meu roman cand aveam 13-14 ani . A fost destul de prost .

3. De unde iti vine inspiratia pentru romanele tale ? ( asta daca nu este secret ) Te-ai regasit vreodata in personajele tale ?

Cunosc o gramada de autori care au niste povesti care ii inspira senzationale , de asemenea in cazul altora cunosc motivele pentru care scriu . Motivul pentru care scriu este foarte simplu – 2 motive . Unu dintre ele este plictiseala , ma plictisesc foarte usor , asa ca scrisul a fost dintotdeauna o cale prin care sa imi ocup timpul . Deci scriu pentru a-mi indeparta plictiseala . Cel de-al doilea motiv este : Ador sa impart cu cititorii ce am scris .

4. Te regasesti in vreun personaj al cartilor tale ?

Eu nu cred , dar oamenii care ma cunosc considera ca am personalitatea lui Alex din seria Covenant . Uneori pot fi foarte usor distrasa , exact asa cum este Alex .

5. Iti aduci aminte prima carte citita ?

Prima carte pe care am citit-o ? Ah , chiar nu stiu . Probabil una cu o groaza de imagini , dar iti pot spune ca una din cartile mele preferate , cand am crescut a fost The Lifeguard de Ritchie Cusick.

6. Ai vreo carte favorita ?      

Pe langa The Lifeguard , sunt un mare fan al seriei Soul Screamers , de asemenea si a seriei Demon Trapper’s Daughter , Sweet Evil si Black Dagger Brotherhood . Am numit cateva dintre ele .

7. Daca ai fi pe cale de a pleca intr-o calatorie ce carte ai lua cu tine ?

Black Dagger Brotherhood . As fi in stare sa o citesc si sa o recitesc la nesfarsit .

8. Spune-mi un lucru pe care l-ai schimba la oamenii din ziua noastra .

Ce mi-ar placea sa schimb la oameni ? Mi-ar placea ca mai multa lume sa citeasca .

9 . Ai vreun moment din viata care ti-ar placea sa il retraiesti ?

Da . Momentul cand am fost intr-un tur , in iunie , cu Pepe si Sztella ( modele care apar pe copertile seriei Lux ) , a fost unul dintre cele mai amuzante momente din viata . Mi-ar placea sa il retraiesc !

10 . Ai vreun mesaj pentru cititorii romani ?

Sper ca voua sa va placa Obsidian asa de mult cum mi-a placut si mie sa il scriu  ! Sunt foarte fericita ca voi avea oportunitatea de a-l imparti cu cititori romani !


  Thank you Jennifer !
You gave us some lovely answers !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza