vineri, 27 iulie 2012

Giveaway Cicada

a Rafflecopter giveaway


Autoarea Cicada a pregatit o surpriza bloggerilor din Romania si Croatia . Completand Rafflecopter’ul aveti sansa de a castiga o copie a cartii ei , semnata .
Vor fi 2 castigatori . Concursul se incheie peste 34 de zile .

Mult succes tuturor !

PS : Pentru cei care nu stiu cartea , rescriu aici descrierea acesteia si coperta !

Perioada verii pentru Blair Reynolds si prietenii ei mereu a fost una fara griji si plina de distractii …. asta pana cand in vara in care s-a intamplat ceva ciudat , ceva neomenesc . Ei se aliaza pentru a lupta pentru vietile lor . Adevarata iubire a lui Blair devine ceva mai mult decat umana , ceva nenatural . Supravietuirea lor depinde in totalitate de abilitatea lor de a tine un secret .

8 comentarii:

  1. Hei...aş vrea şi eu să particip dar nu prea înţeleg ultimul punct....Trebuie să-i iau interviu?Şi dacă da de unde o găsesc?Îi pun întrebări pe twitter sau facebook?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reviewers can contact me on Facebook, Twitter, or Tumblr to request an interview and I'll be very happy to send them my email address. :-)

      I'm more than happy to do interviews! :-) YAY! <3

      ~Belle

      Ștergere
  2. Follow Belle Whitthington on Tumblr? Daca ai cont pe tumblr, atunci trebuie sa ii dai follow. Sper ca te-am ajutat. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La punctul:Interview Belle Whittington on your Blog

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh, nu vazusem. Da, cred ca trebuie sa ii dai un interviu. Dar nu e obligatoriu. Daca rezolvi celelalte cerinte, tot ai sanse de castig. :) Sper ca te-am ajutat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari>:D<!Imi pare rau ca nu l-am prins si eu:(

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza