marți, 3 iulie 2012

Concurs!

 LATER EDIT! Concurs incheiat. Castigatoare: mayabijoux si Sandy.



                     Azi dau startul unui concurs ce are ca premiu cartea " Shadow and Bone"
                                                                                 in format pdf.
                                      Este absolut geniala! Uitati aici descrierea si imaginea :)

Surrounded by enemies, the once-great nation of Ravka has been torn in two by the Shadow Fold, a swath of near impenetrable darkness crawling with monsters who feast on human flesh. Now its fate may rest on the shoulders of one lonely refugee.
Alina Starkov has never been good at anything. But when her regiment is attacked on the Fold and her best friend is brutally injured, Alina reveals a dormant power that saves his life—a power that could be the key to setting her war-ravaged country free. Wrenched from everything she knows, Alina is whisked away to the royal court to be trained as a member of the Grisha, the magical elite led by the mysterious Darkling.
Yet nothing in this lavish world is what it seems. With darkness looming and an entire kingdom depending on her untamed power, Alina will have to confront the secrets of the Grisha…and the secrets of her heart.

                          Tot ce trebuie sa faci ca sa castigi cartea asta este sa lasi 
                                 un coment cu GFC-ul tau si raspunsul la intrebarea:
                                       "Care e cartea ta preferata si...de ce?"

                                              Va exista un singur castigator
                 Vor fi 2 castigatori! Termenul limita pentru inscriere este 15 iulie. :*
                                                              Staart :x!

10 comentarii:

  1. De cand imi doresc sa citesc cartea!!! Waw!!!
    Te urmaresc cu GFC: mayabijoux
    Hmmm... Carte preferata... In momentul asta am doua carti preferate: binecunoscuta Obsidian, pentru ca m-am indragostit de tachinarile dintre Daemon si Katty, si pentru ca autoarea schimba total ideea de extraterestru.
    A duoa, este One Moment de Kristina McBride (apropo, daca iti doresti cartea, am un giveaway pe blogul meu :D), pentru ca iti pune in fata niste intamplari care in orice moment din viata iti pot aparea in cale, si pentru ca intr-un fel, autoarea ne semnaleaza ca noi oamenii, avem puterea de a ierta si de a ne pune intrebari despre cursul vietii noastre, in asa fel incat sa straduim sa ne-o facem mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) ma bucur ca ai picat pe blogul meu, deoarece vad ca esti cam singura care se inscrie :))

    si da, imi doresc cartea " One Moment " ( nici nu iti imaginezi cat de mult :)) ) asa ca am participat la giveaway :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca ti-o doresti atat de mult, iti urez succes maxim! :D Si eu ma bucur ca am picat pe blogul tau, este foarte frumos, imi place. Atat imi pare rau ca nu am timp suficient sa las comentarii, nici aici, nici in alta parte. Am cateva carti la care tre' sa le fac recenzii, si cam in 25-26 de zile trebuie sa le termin de citit... Asa ca am o perioada cam aglomerata. Mai sunt si cu scrisul la roman... Vai capu' meu! :D

      Ștergere
    2. multumesc pentru bafta :* si tie bafta cu cititul! e bine sa ai ce citi macar :))

      Ștergere
  3. Te urmaresc cu GFC: Antonia Calina
    Raspuns la intrebare: Asta af fi un pic mai greu , pentru ca am atatea carti preferate si la fiecare as putea sa scriu cel putin o pagina. Dar am sa aleg totusi una.
    Cartea asta am terminat-o aseara si este una dintre cartile de pe lista mea : ,,Printul mecanic'' de Cassandra Clare , al doileam volum din seria ''Dispozitive Infernale''. Cu siguranta este mai buna ca prima si m-a surprins intr-un mod placut. Am devorat fiecare pagina in parte si cand s-a terminat nu a mai contat faptul ca nu am dormit prea mult ca sa o termin. Aici este iarasi vorba despre un triunghi amoros : Will , baiatul arogant si chipes , Tessa , fata draguta si speriata si Jem , frumosul si adorabilul cavaler. Am crezut ca a doua carte va completa povestea dintre Tessa si Will , dar se pare ca m-am inselat . Povestea Tessa-Jem este dusa cu totul alt nivel. Am aflat marele secret al lui Will , care nu a fost asa de mare . Cand in sfarsit era liber sa se descotoroseasca de ''falsul'' Will si in marturiseste Tessei iubirea pe care o simte fata de ea , este mult prea tarziu . Personajele pe care eu le-am crezut infonsive si-au aratat ''coltii'' si i-au tradat pe cei care le-au oferit ajutor , s-au nascut noi idile si s-au dezvaluit marile mistere care si pe mine m-au bantuit in somn . De ce este cartea mea preferat ? Pentru ca mereu o carte scrisa de Cassandra Clare are : suspans , romantism , actiune , drama , umor. Cred ca sunt caracteristicile cele mai importante care te fac sa citesti o carte pe nerasuflate.

    RăspundețiȘtergere
  4. GFC: Andrada Matei
    Răspuns: Îmi este foarte greu să mă hotărăsc care este cartea mea preferată. As putea spune: La răscruce de vânturi de Emily Bronte, sau Sacrificiu final de Richelle Mead sau multe altele, dar am hotărât să rămân la Sacrificiu final.Am aşteptat mult această carte si cred ca asta a facut-o mai savuroasă. Cartea s-a ridicat peste asteptarile mele, descoperindu-mi adevăratul criminal al reginei Tatiana (persoană la care nu ma asteptam).De ce este cartea mea preferată? Pentru că este multă acţiune, romantism, si se concentreaza pe actiunile personajelor mele preferate : Dimitri si Rose ( sau Roza, cum îmi place mie).

    RăspundețiȘtergere
  5. GFC:Cristinna
    Raspuns la intrebare: Este greu de ales. . .am o serie preferata - Jurnalele Vampirilor.Scriitoarea scrie din ce in ce mai bine, imi place cum combina horror , fantasy , drama , dar si dragostea si in sfarsit iese ceva frumos. Personajele sunt bine descrise si isi joaca bine rolurile.
    De ce o prefer? -> Pentru actiune si povestea de dragoste dinte Elena si Stefan. . .si cum a luptat Elena pentru el.

    RăspundețiȘtergere
  6. GFC: Sandy
    Imi e foarte greu sa ma hotarasc pentru ca am mai multe carti preferate, nu doar una. Insa cea care mi-a ajuns la suflet e Chimie Perfecta de Simone Elkeles. Chimie perfecta este genul de carte care dupa primele capitole, nu mai poti lasa cartea jos pana nu o termini. Dupa ce am terminat de citit cartea, am vrut sa o citesc din nou ;)) . Cartea nu prezinta numai o poveste de dragoste, ci si o lectie de viata.

    RăspundețiȘtergere
  7. La ce ora se vor afisa castigatorii?

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza