miercuri, 20 iunie 2012

Concurs fulger 6!

 Later Edit: ank_adaus, tu ai castigat si aceasta carte :)) Deci te rog sa lasi aici comentariu cu ce carte alegi din lista ramasa! Locul 2 si 3 sunt ocupate de Elena Zaharia si simonik_simo. Gataa, vine si ultimul concurs!

Buun, asta e si ultimul in seara asta, urmeaza cel cu nr. 7 unde puteti castiga o intreaga serie in varianta pdf, romana. Sper ca v-a placut pana acum :) Nu am dat toate cartile, deoarece s-a facut noapte, mie imi cad ploapele pe ochi si cred ca si voua :)) Asa ca incheiem ( aproape incheiem ) noapte cu o intrebare:

 " Cum vi s-a parut ziua de azi? V-au placut cartile din concurs, v-au placut concursurile fulger? "

Primii 3 ( daa, 3! ) care raspund la intrebare primesc o carte la alegere ( cartea pe care o alege primul participant, din lista ramasa )!

       Va multumeeesc pentru tot suportul! Va mai astept pe blog, nu uitati sa participati la concursul cu carti, pentru ca cei care au participat, primiti intrari in plus! Si credeti-ma, vor mai fi concursuri fulger, o groaza! Biine, noapte bunicica, nu uitati ca in cateva minute apare si seria secreta...care sper sa va placa. Unii o au, unii nu o au :)

7 comentarii:

  1. Da, partea asta din zi m-a tinut in suspans. O sa fie complicat pana maine cand anunti castigatorii. Da, mi-au placut concursurile. Poate o sa mai orgtanizezi vara aceasta. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Normal ca o sa organizeez >:D< orice pentru cititorii mei ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ziua de azi a fost înseninată de aceste concursuri minunate, care mereu vor fi binevenite pt mine cel puţin. Mulţumesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau cartea Alone dacă se poate...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga mea, tu vei primi cartea pe care a ales-o ank_adaus, anume The Black God's War. Ea a iesit prima, deci ea a castigat locul 1 :)

      Ștergere

Parerea ta conteaza