luni, 7 mai 2012

Recenzie: Naluca si Naucul ( 4 )

That's right! Urmatoarea mea recenzie am sa o fac la cartea Naluca si Naucul de Stacey Kade.

Romanul a fost scris din perspectiva Alonei Dare ( sefa majoretelor ) si ratatul de William Killian. Dupa ce Alona este calcata de autobuzul scolii si moare, aceasta realizeaza ca nu poate fi auzita decat de Will si celelalte fantome. Actiunea prinde radacini in momentul in care Will incepe sa tot fie atacat de o fantoma malefica. Cand Alona incearca sa afle cine este fantoma malefica, aceasta face ceva ce nu credea ca poate fi posibil vreodata: se indragosteste de ciudatul de Killian. Will este 'torturat' de psihologul lui si de directorul scolii si se lupta sa nu ajunga la un internat. Veti afla cine a invocat fantoma malefica si cum va reusi Will sa nu fie trimis la internat doar citind cartea.

Nota: 3,5/5

Parerea mea: Cartea nu este cine stie ce, deoarece la un moment dat devine destul de plictisitoare, insa e frumoasa. Nu m-a impresionat, insa daca va aparea vol. 2, o voi cumpara.

5 comentarii:

  1. Eu am citit-o acum ceva timp si mi-a placut la nebunie cartea! Nu mi se pare ca devine plictisitoare deloc, dar nah, fiecare cu parerea lui:).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi s-a parut putin plictisitoare. Dar doar putin... totusi, la cat de amuzanta pretinde ca ar fi din prezentare... cam lasa de dorit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare draguta!Ar trebui sa se faca un film dupa ea!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit multe lucruri despre carte si toate au fost numai de bine.Sper sa o citesc,felicitari pentru recenzie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este o carte vesela, in care o fantoma incearca sa-si gaseasca "drumul", fiind ajutata de un coleg mai anost... :)
    Sper sa avem continuarea cat mai curand, pentru a afla cum decurg lucrurile...

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza