vineri, 4 mai 2012

Recenzie: Luna Plina ( 3 )

Cartea ' Luna Plina ' face parte din seria " Women of the Otherworld " scrisa de Kelley Armstrong. In tarile straine, cartea este cunocuta sub titlul " Bitten " ( muscata ). Kelley Armstrong a mai scris de asemenea si seria FRA ( Fortele Raului Absolut ).

Elena este prima femeie-varcolac din lume, dupa ce a fost muscata de fostul ei iubit, superbul Clayton Denvers. Cand teritoriul haitei din Bear Valley este amenintat de mutt-i ( varcolacii care nu fac parte din haite ), Elena este chemata din Chicago, datorita cunostintelor ei despre majoritatea mutt-ilor din lume si a simturilor ei foarte dezvoltate. Haita ei face parte din Jeremy, masculul alfa, Clay, fiul lui adoptiv, Antonio si Nick ( tata si fiu ) si Logan, membrul cu care Elena se intelegea cel mai bine, care ajunge sa fie omorat de un mutt. Insa cand Clay este rapit si batut de catre varcolacii monstruosi, Elena scapa de sub control si isi pierde mintile. Plecand singura sa-l salveze, aceasta trece prin mai multe obstacole. Ce se va intampla cu cei doi indragostiti si daca va supravietui haita veti afla doar citind.

Nota: 5+++/5

Parerea mea: Este una dintre cartile mele preferate, actiunea este continua, iar Armstrong are arta de a combina aventura cu horror si romance. Recomand aceasta carte tuturor ( peste 16 ani ) !

5 comentarii:

  1. Am inceput sa citesc cartea, insa m-am lasat dupa cateva pagini. La momentul respectiv aveam alte carti care ma tentau mult mai mult decat Luna plina. Dupa ce am citit recenzia ta a inceput sa-mi cam para rau...
    Foarte reusit postul, apropo!:)

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. merci ^^
      cand ai ocazia trebuie neaparat sa te reapuci de ea <3

      Ștergere
  2. si mie imi place foarte mult cartea, ma rog, toata seria e super

    RăspundețiȘtergere
  3. Jesus! Vreau si eu sa citesc seria! Eu am citit doar FRA pana acum.. Vreau sa citesc si Magie de doi bani! Superba recenzia!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza