sâmbătă, 19 mai 2012

Recenzie: Eve ( 7 )

Hei guys! Am revenit cu o noua recenzie, de data asta a cartii Eve de Anna Carey. Am citit cartea asta in timp record si vreau sa spun ca mi-a placut destul de mult. Imi plac cartile distopice, asa ca asta a fost perfecta, cu cateva lipsuri si dezavantaje.

Recenzie: Pai se pare ca noi nu mai avem mult de trait, pentru ca aceasta carte prezice o molima prin anul 2032, care va distruge 98% din populatie. Dar stati! Se pare ca avem si supravietuitori! Eve se afla " inchisa " in scoala de fete, pe undeva prin pustietate si desi ea este cea mai desteapta si profesorii ii promit un viitor maret, aceasta nu se trezeste la realitate decat atunci cand Arden, o fata mai ciudata de pe acolo evadeaza. De ce? " Le-am vazut pe fetele care au absolvit inaintea noastra. Si n-am de gand sa ajung intr-un pat de spital, dand nastere in fiecare an la cate-un plod, in urmatorii ani din viata " spune aceasta.
Exact. Pana sa absolve, tuturor fetelor le sunt promise cariere frumoase, dincolo de gratiile scolii lor. Insa in noaptea de dupa plecarea lui Arden, Eve descopera unde ajung absolventele. Legate pe paturi de spital, sunt fortate sa faca copii pana mor. Ce? Exact ce spusese Arden. Ajutata de asistenta medicala ( sau ce o fi ea ), Eve evadeaza si este fortata sa supravietuiasca in pustiu. Se reintalneste cu Arden si cunoaste pe primul barbat din viata ei: chipesul Caleb, care le ajuta pe cele doua sa scape de autoritatiile care o cauta cu disperare pe Eve. De ce? Eve este sortita sa faca un copil special, copilul Regelui.
Veti afla ce noi provocari ii asteapta pe cei 3 si cum se va sfarsi povestea.

Nota: 4/5

Parerea mea: cartea are un subiect foarte interesant, insa pana pe la jumate, devine plictisitoare. Desigur, sfarsitul face toata cartea. Cand va aparea volumul 2 ( trebuie sa apara ) il voi cumpara. Si de data asta, sper ca Leda sa nu mai schimbe coperta si titlul, pentru ca erau frumoase si asa cum erau ele.

" O aventura captivanta, de neuitat, si o noua imagine, plina de prospetime a ceea ce inseamna adevarata dragoste " - spune autoarea cartii Damnare, Lauren Kate.

See ya' later :D!

16 comentarii:

  1. Iubesc cartea asta si recenzia ta!:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare recenzia :D. Din pacate,eu nu am citit cartea inca,dar mi-as dori :).

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte interesant.putin erotica,foarte tare;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau si eu sa citesc Eve si in recenzia ta am descoperit o noua latura...hmmm...sortite sa faca copii pana mor.
    Bine nu mi se pare nimic erotic :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte buna recenzi. Vreau de mult sa citesc cartea asta dar niciodata n-am reusit sa o cumpar. Poate o voi descarca. In fine faci niste recenzi super.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ah,am auzit atatea pareri bune despre cartea asta,incat imi doresc foarte mukt sa o citesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar mă gândeam să citesc şi eu Eve :-? cândva o voi citi :)) :*:* frumoasă recenzie :*:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am citit cartea ce as putea spune despre ea e ca e interesanta (dar se putea si mai bine) si totusi sfarsitul e sec...si cumva trist..trebuie ineaparat sa citesc si volumul 2. Draguta recenzie!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am auzit atat pareri bune cat si mai putin bune despre carte, asa ca abia astept sa-mi fac timp si sa ma apuc sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. o am de ceva timp in biblioteca. trebuie sa imi si fac putin loc in agenda pentru ea

    RăspundețiȘtergere
  11. Am citit aceasta carte si pe mine m-a atras, astfel ca mi-am cumparat si al doilea volum al seriei. Recenzia este clara, fara prea multe amanunte care sa te incurce si in plus te indeamna sa o citesti (chiar daca i-ai dat numai 4/5...).

    RăspundețiȘtergere
  12. :( chiar vreau sa apuc sa citesc si eu cartea aceasta

    RăspundețiȘtergere
  13. Pur si simplu o iubesc! Este atat de... nu am cuvinte. Merita citita :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Am citit aceasta carte, precum si continuarea ei si am ramas placut impresionat de povestea Evei. Recenzia ta atinge puntele cheie din carte, astfel incat te provoaca sa o citesti.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza