vineri, 18 mai 2012

Newcomer! Rapture, volumul 4 din seria de Lauren Kate!

Oh yeah, apare al patrulea si ultimul volumash de Lauren Kate! " Rapture " are o coperta absoult superba.

Sii, surpriza! A aparut si o carte care va contine povestile de dragoste ale personajelor. " Fallen in Love " este numite, si iata aici si coperta acesteia + o recenzie scurta.
 Eu nu am citit celelalte 3 volume, Damnare, Ratacire si Pasiune, insa multi au descris cartile ca fiind perfecte ( biiine, doar Deyu. m-ai innebunit! :)) ). Insa in viitorul apropiat sper ca voi face rost de ele sau ca le voi citi eu cumva ( toot la tine ma refer! ).
Imi plac destul de mult cartile cu ingeri. Bine, sincera sa fiu am citit doar doua pana acum, insa si astea 2 mi-au placut mult. Oh, da, ma refer la Ingerul Noptii si la Crescendo, cele 2 carti ale scriitoare Becca Fitzpatrick care au aparut si la noi. Oh, abea astept sa apara si Tacere ( Silence ) in Romania. Am asteptari mari de la cartea aia si abea astept ca Litera sa ne-o daruiasca ( figurat vorbind, as vrea eu sa ne-o dea pe degeaba ) .

Neasteptat. Neimpartasit. Interzis. Eternal. Toti au propria lor poveste de dragoste.
Si printr-o intorsatura a destinului, patru povesti extraordinare de dragoste se combina peste traseul Zilei Indragostitilor in Anglia Medievala. Miles si Shelby isi gasesc dragostea unde nici nu se asteptau. Roland invata o lectie dureroasa despre gasirea si pierderea dragostei. Arianne plateste pretul unei iubriri arzatoare. Si pentru prima si ultima oara Daniel si Luce isi petrec o noapte impreuna cum niciodata nu au facut-o.
Fallen in Love de Lauren Kate este umplut cu povesti de dragoste….pe care toti i-au asteptat.
Dragostea adevarata niciodata nu spune adio.

Cartea pare destul de interesanta. Insa cum am in biblioteca o groaza de carti de care nici nu m-am atins, trebuie sa imi controlez nevoia de a cumpara carti si sa ma axez pe invatat ( pfai, si cand ma gandesc ca o sa iau saptele ala la teza la mate...). Daca nu m-ai cunoaste, ai zice ca sunt obsedata dupa carti ( defapt, si daca m-ai cunoaste ai zice ca sunt obsedata dupa carti :)) ) si daca tata m-ar prinde cu cartile astea...adica acum trebuie sa citesc Jules Verne -.- Ce fel de om citeste de bunavoie asa ceva?!

Gata cu palavrageala mea :P Va las in pace si va urez bafta sa supravietuiti pe ultima suta de metri de scoalaaa \m/

3 comentarii:

  1. Heii!Deci in primul rand cele doua carti cu ingeri pe care le-ai citit sunt ..desigur..tot de la mine:):*.Si NORMAL ca daca nu iti iei cartile o sa iti imprumut Damnare Ratacire si Pasiune!aaa am uitat sa iti spun....am teriminat pasiune si e perfecta(cum se zice si mai sus:)) )si..o sa am timp sa citesc Academia Vampirilor Vol 2 pana de ziua ta!:D In fine ideea e ca iubeesc cartile astea...si ca sa imi fac n pic de publicitate o sa am eu si o prietena un blog despre cati..maine o sa vedeti si pagina noastra de fb si..Sabry..nu imi fura ideeea:*!Te iubeeeesc si sper ca vom ramane always BFF:*

    RăspundețiȘtergere
  2. si cum se termina cartea ca eu nu prea le am cu engleza si cartea nu a aparut in romana nici pana acum? oricm o sa citesc cartea daca apare in romana dar asteptare sfarsitului e prea mare

    RăspundețiȘtergere
  3. si cum se termina cartea ca eu nu prea le am cu engleza si cartea nu a aparut in romana nici pana acum? oricm o sa citesc cartea daca apare in romana dar asteptare sfarsitului e prea mare

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza