sâmbătă, 5 mai 2012

Nenorocosii de noi :( ( 2 )

Heii! God, am gasit niste carti super ( care, btw, nu au aparut si la noi :( ) si voiam sa vi le prezint.

1) Prima carte se numeste " This is not a test ". Titlul asta ma face sa-mi doresc mai mult ca orice cartea, pe langa faptul ca are o coperta minunata. Am trecut-o deja pe lista si abea astept sa apara si pe la noi.

Din cate am inteles, este vorba despre o invazie de zombi, iar singurii supravietuitori sunt 6 elevi. Acestia isi cauta refugiul pe unde apuca, insa nimic nu este simplu atunci cand esti atacat de un zombi, nu-i asa?

Eh, acum ce mai ziceti?


2) O noua trilogie scrisa de autoarea Jodi Meadows porneste o data cu aparitia primului volum, " Incarnate ". Coperta este superba, dupa parerea mea.

' De mii de ani, sufletele se incarneaza, pastrand amintirile, experienta si trairile de alta data. Insa Ana este noua reincarnare. Pana si mama ei crede ca noul suflet al Anei e 'rau' si o izoleaza de restul comunitatii. Cand Ana incearca sa evadeze fuge in Orasul Inimii, insa si oamenii de acolo se tem de prezenta ei. Dar Sam crede in noul suflet al Anei si se indragosteste de ea. Oare oamenii si celelalte creaturi asemanatoare vor da o sansa relatiei lor?

Nu cred ca am facut o traducere stralucita, dar oricum, cartea are un subiect frumos si nu am mai vazut carti de genul asta. Sper ca in viitor cartea va aparea si pe la noi.

3) Credeti ca am terminat? Nuu, de data asta va mai aduc o carte dupa care sa salivati ( la fel ca mine ). Este vorba de cartea The Glimpse, scrisa de autoarea Claire Merie. Abstraaact <3

Si de data asta, protagonista cartii este o fata pe nume Ana.

' O data ce ai vazut in viitor, poti schimba destinul tau? In viitorul apropiat, oare oamenii cu boli genetice vor fi izolati? Ei bine, iata raspunsul: da! Cand in testul de ADN al Anei apare o eroare si autoritatile afla, ea este izgonita din comunitatea ei, fiind separat de Jasper Taurell. Jasper este un baiat dintr-o familie bogata si respectata si in ciuda starii Anei, acesta vrea sa fie cu ea. Insa poate o poveste de dragoste sa reziste unei multimi care vrea ca Ana sa dispara? '

Cam asta e pentru azi :D Eu am tradus toate recenziile si , desi stiu ca nu am tradus stralucit, am muncit mult. Sper ca v-a placut ^^

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza